HC Zalău încheie turul la Brăila

Miercuri, ora 19, Sala “Danubius” din Brăila

HC Dunărea Brăila – HC Zalău

Echipa pregătită de Gheorghe Tadici va susţine miercuri, de la ora 19, ultimul meci al turului, urmând să evolueze în deplasare, în faţa formaţiei HC Dunărea Brăila. Considerat derby-ul etapei a XI-a din Liga Naţională, duelul dintre Brăila şi Zalău a început încă de săptămâna trecută, printr-o serie de declaraţii acide făcute de antrenorii celor două echipe, în special de tehnicianul brăilencelor, Ioan Băban. Managerul Gheorghe Tadici consideră că intenţia acestua a fost de a crea o atmosferă proastă înaintea meciului. “Vom încerca să facem un joc foarte bun, chiar dacă ne va fi foarte greu. Nu mă interesează deloc frustările unora sau mai ales comentariile unor cârcotaşi, care nu sunt în stare să facă nimic altceva decât să-i analizeze pe alţii”, a afirmat tehnicianul zălăuan.
Fără doar şi poate, va fi un duel al orgoliilor, având în vedere că HC Zalău a câştigat, la finalul sezonului trecut, medaliile de bronz, după ce a câştigat la “masa verde” meciul din ultima etapă a campionatului, în faţa brăilencelor.
Înaintea ultimei etape a turului, cele două formaţii se află la egalitate de puncte, fiecare cu câte zece, HC Zalău ocupând locul cinci, iar HC Dunărea Brăila, poziţia a şasea.

Marius Morar

Leave a Comment